Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi cu bătaia  în faţa secţiei de Poliţie. Măsura dispusă de instanţă împotriva agresorului

Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi cu bătaia  în
faţa secţiei de Poliţie. Măsura dispusă de instanţă împotriva agresorului

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 38 de ani a fost reţinut iniţial, pe bază de ordonanţă, pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce a mers la o secţie de Poliţie din Galaţi şi le-a cerut socoteală poliţiştilor pentru că îi aduseseră o cunoştinţă la sediu în vederea audierii.

Vineri, 29 mai, la ora 22,00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că în parcarea unui bloc de pe strada Oţelarilor din Galaţi se află mai multe persoane care ascultă muzică la volum ridicat, deranjând locatarii imobilului.

”Poliţiştii au mers imediat la adresa indicată, dar la vederea acestora, persoanele în cauză au fugit, fiind depistat la faţa locului un bărbat, de 32 de ani, care a fost condus la sediul Poliţiei. La scurt timp, aici s-au prezentat doi bărbaţi din anturajul acestuia, unul dintre aceştia, de 38 de ani, adresând cuvinte jignitoare şi insulte poliţiştilor. Acesta a fost imobilizat şi condus în sediul Poliţiei, ocazie cu care i-a ameninţat pe poliţişti cu acte de violenţă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a dispus reţinerea individului violent pentru 24 de ore pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Sâmbătă, 30 mai, bărbatul a fost prezentat instanţei, care l-a plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: