Modernizare provocată de pandemie. Aparate SelfPay pentru plata taxelor locale şi a facturilor

Modernizare provocată de pandemie. Aparate SelfPay pentru plata taxelor locale şi a facturilor

sursa: Primăria Galaţi

De la 1 noiembrie, peste 30 de staţii în reţeaua SelfPay vor fi disponibile pentru ca gălăţenii să-şi plătească taxele şi impozite locale, facturile sau ratele credit. Plata se poate face numerar, simplu şi rapid, în orice zi, la orice oră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând de la 1 noiembrie 2021, va fi disponibilă o nouă modalitate de plată a taxelor şi impozitelor, prin intermediul staţiilor SelfPay, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, pe lângă metodele existente deja (www.ghiseul.ro, ordin de plată sau direct la casierii). 

„La aceste staţii se pot plăti taxe şi impozite locale, facturi diverse (electricitate, gaze, internet, apă, telefonie, cablu), taxe auto, rate credit etc. Subliniem că, pentru plata impozitelor şi taxelor locale, comisionul este suportat de Primăria Galaţi. La nivelul municipiului Galaţi sunt disponibile peste 30 de staţii în reţeaua SelfPay, două fiind amplasate în sediul central al Primăriei, respectiv la sediul Direcţiei de taxe şi impozite, celelalte preponderent în magazine sau benzinării”, a transmis Primăria Galaţi.

Plata se poate face numerar, simplu şi rapid, în orice zi, la orice oră. Contribuabilul poate fi identificat la orice staţie prin scanarea unui cod de bare înscris pe documentul emis de Fiscalitate după data de 1 noiembrie 2021.

 După scanarea codului de bare, se va afişa tipul şi cuantumul debitelor existente la data accesării, acesta putând vizualiza datele şi informaţiile cumulate pe rolul nominal unic unde este titular, precum şi pe toate celelalte roluri nominale unice unde este parte.

Plata amenzilor se poate face prin identificarea contribuabilului utilizând codul numeric personal, seria, numărul şi data procesului verbal, precum şi cuantumul amenzii.

Vă recomandăm şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările