I-a împrumutat maşina surorii sale ca să îşi dea mâna, deşi ştia că nu are permis. Şoferiţa de ocazie a fost surprinsă în trafic de poliţişti

I-a împrumutat maşina
surorii sale ca să îşi dea mâna, deşi ştia că nu are permis. Şoferiţa de ocazie
a fost surprinsă în trafic de poliţişti

Foto: arhivă Adevărul

O tânără de 21 de ani este cercetată penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar fratele său s-a ales, la rândul lui, cu dosar penal pentru încredinţarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care se cunoaşte că nu posedă permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 14 martie, în jurul orei 22,40, poliţiştii postului de Poliţie Şendreni au oprit în trafic, pe o stradă din localitatea Şerbeştii Vechi, un autoturism la volanul căruia se afla o tânără de 21 de ani.

”Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii au constatat că şoferiţa nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a stabilit, de asemenea, că autoturismul aparţine fratelui acesteia, în vârstă de 26 de ani, care i l-a încredinţat, deşi cunoştea că nu are dreptul să conducă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Cei doi sunt cercetaţi acum de poliţişti, tânăra pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar fratele său pentru încredinţarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care se cunoaşte că nu posedă permis de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: