VIDEO Pedofilul din Focşani a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte ce i-a făcut copilului răpit. Cu câţiva ani în urmă, mai violase o fetiţă

VIDEO Pedofilul din Focşani a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte ce i-a făcut copilului răpit. Cu câţiva ani în urmă, mai violase o fetiţă

Individul a fost arestat

Bărbatul reţinut pentru abuzarea sexuală a unui copil de 9 ani răpit din Focşani a fost cooperant cu anchetatorii, povestindu-le cu lux de amănunte cum a decurs întâlnirea cu micuţul şi ce i-a făcut acestuia. Pedofilul este cunoscut cu deviaţii sexuale, în trecut fiind condamnat pentru vilarea unei fetiţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Daniel Triţă, individul de 49 de ani, care a agresat sexual un copil de 9 ani, a fost arestat.

Daniel Triţă, în vârstă de 49 de ani, originar din comuna gălăţeană Buciumeni, a fost dus la Tribunalul Focşani, cu propunerea de arestare preventivă, după ce, în cursul zilei de miercuri, a răpit un copil în vârstă de 9 ani, din centrul oraşului Focşani şi l-a abuzat sexual. Individul este recidivist, după ce în urmă cu câţiva ani a violat o copilă.

El a fost condamnat în anul 2009 la 15 ani de închisoare, după ce a violat o feţiţă. În anul 2014, odată cu schimbarea Codurilor Penal şi de Procedură Penală, a cerut aplicarea legii mai favorabile, iar în anul 2017 a fost eliberat condiţionat, în condiţiile în care ar fi trebuit să iasă din puşcărie în anul 2021.

Triţă şi-a recunoscut faptele. El a povestit cu lux de amănunte anchetatorilor ce s-a întâmplat, cum l-a ademenit pe copilul aflat în Piaţa Unirii să-l ajute la o treabă casnică, dar l-a deturnat pe un câmp din apropiere de Goleşti. Iniţiat, a vrut să-l violeze pe copil, dar la rugăminţile băiatului, care i-a spus că îl doare, a ejaculat pe hainele sale.

Speriat că oamenii legii sunt pe urmele sale, Triţă l-a eliberat pe copil, nu înainte de a-l ameninţa, cerându-i să nu spună nimănui ce a păţit. Probabil aşa se explică modul în care iniţial copilul a ascuns părinţilor prin ce a trecut, totul fiind dezvăluit ulterior, după ce familia sa a mers la poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: