Loc de joacă incendiat la Focşani, la scurt timp după ce fusese modernizat. Poliţia îi caută pe piromani

Loc de joacă incendiat la Focşani, la scurt timp după ce fusese modernizat. Poliţia îi caută pe piromani

Locul de joacă a fost incendiuat FOTO: Primăria Focşani

Vandalizarea locului de joacă a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe strada Ulmului din Focşani, în zona blocurilor ANL. Edilul promite amplasarea de camere de supraveghere în oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un loc de joacă reabilitat recent de Primăria Focşani a fost incendiat de indivizi căutaţi în prezent de poliţie, care au folosit intenţionat „o sursă de aprindere pentru a provoca incendiul", aşa cum au menţionat reprezentanţii ISU Vrancea.

La faţa locului s-a dus vineri şi primarul Cristi Misăilă, care a spus că este vorba despre un act de vandalism de o gravitate rară.

Edilul a precizat că a solicitat Direcţiei managementul proiectelor şi investiţiilor din cadrul Primăriei un studiu prin care să poată fi amplasate în oraş camere de supraveghere video, lucru de care se vorbeşte de ani de zile la nivelul administraţiei, fără rezultate concrete, deşi acte de vandalism au existat în permanenţă.

„Edilul Misăilă speră ca Poliţia să îi prindă cât mai curând pe făptaşi, dar totodată atrage atenţia că pentru a descuraja astfel de evenimente este nevoie de implicarea întregii comunităţi Pe această cale, Primarul face un apel la cetăţeni să anunţe de urgenţă autorităţile atunci când văd că cineva distruge un bun public sau privat. Sunaţi la 112. Vandalismul ne afectează pe toţi şi doar împreună îl putem stopa”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Focşani.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Vandali în acţiune pe străzile Focşaniului. Distrugerile produse de cinci teribilişti, surprinse de camerele de supraveghere

Mobilierul urban din Focşani, supus constant distrugerilor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările