Cum au reuşit doi poliţişti să salveze, în ultimul moment, un bărbat care încerca să se sinucidă, la Focşani

Cum au reuşit doi poliţişti să salveze, în ultimul moment, un bărbat care încerca să se sinucidă, la Focşani

Alin şi Alexandru au reuşit să intervină în timp util într-o acţiune de salvare a unui bărbat, de 31 de ani. sursă: Facebook

Doi poliţişti de la Transporturi Feroviare Focşani au salvat viaţa unui bărbat, de 31 de ani, în ultimul moment. Acesta voia să se sinucidă şi se ţinea de şinele de cale ferată, unde urma să treacă în doar câteva secunde un tren.

Ştiri pe aceeaşi temă

Martorii au fost cei care au dat alarma, iar intervenţia rapidă a celor doi poliţişti, Alin şi Alexandru s-a transformat într-o reuşită. Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

„Cursă contracronometru, astăzi, pentru colegii noştri de la Transporturi Feroviare Focşani.

Alin şi Alexandru au reuşit să intervină în timp util într-o acţiune de salvare a unui bărbat, de 31 de ani, ce se ţinea din răsputeri de şinele de cale ferată pe care urma, în câteva secunde, să treacă un tren.

Intervenţia s-a finalizat la o unitate medicală de specialitate, unde bărbatul a rămas în siguranţă.

Mulţumim martorilor pentru promptitudinea cu care ne-au sesizat şi colegilor pentru rapiditatea cu care au intervenit”, se arată postarea de pe pagina de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările