Decizia revoltătoare a unei companii. Ce trebuie să îndure localnicii din Dăbuleni în plină pandemie: „Nu există altă soluţie, rezerva e mică“

Decizia revoltătoare a unei companii. Ce trebuie să îndure localnicii din Dăbuleni în plină pandemie: „Nu există altă soluţie, rezerva e mică“

Compania de Apă Oltenia i-a anunţat pe locuitorii din Dăbuleni că, începând de marţi, 12 mai, nu mai pot primi apă potabilă 24 de ore din 24. Măsura a fost luată întrucât în ultimele două luni consumul de apă a crescut foarte mult.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania de Apă Oltenia SA a adus la cunoştinţa utilizatorilor serviciilor de alimentare cu apă din oraşul Dăbuleni că "datorită creşterii consumului de apă, începând cu data de 12.05.2020, este nevoită să restricţioneze furnizarea apei potabile, între orele 11.00 – 18.00 şi 23.00 – 05.00".
 
Compania a făcut apel către locuitorii din Dăbuleni să utilizeze apa potabilă furnizată numai pentru nevoi casnice, astfel încât să poată fi posibilă reluarea furnizării în regim continuu.
 
Primarul localităţii spune că nu este prima dată când oamenii din Dăbuleni se confruntă cu o astfel de situaţie.

"Oraşul Dăbuleni este alimentat cu apă din puţuri. Au fost 9 înainte, dar acum doar 5 mai au apă potabilă. Din păcate, sunt foarte mulţi consumatori care preferă să utilizeze apă potabilă la udatul grădinilor, deşi au fântâni în curte şi există în localitate 40 de cişmele. Nu putem pune în pericol Spitalul din Dăbuleni şi celelalte instituţii", a declarat Aurel Băjenaru, primarul localităţii Dăbuleni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: