Primele imagini cu bătaia din parcarea Clubului Ego din Mamaia. Victima, lovită cu pumnul şi călcată cu maşina VIDEO

Primele imagini cu bătaia din parcarea Clubului Ego din Mamaia. Victima, lovită cu pumnul şi călcată cu maşina VIDEO

Bătaie în parcarea Clubului Ego din Mamaia Sursa camere supraveghere

Au apărut primele imagini de la bătaia din parcarea Clubului Ego din Mamaia. Secvenţele sunt surprinse de camere de supraveghere din zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile arată cum s-a derulat în afara clubului conflictul care s-a lăsat cu focuri de armă şi rănirea unui tânăr, lovit de o maşină care a demarat în trombă de la faţa locului. 

Scandalul a avut loc în dimineaţa de vineri, 16 august, în parcarea Clubului Ego din Mamaia. 

Poliţia a intervenit la orele dimineţii la Clubul Ego din Mamaia, unde a avut loc o altercaţie care a degenerat, în jurul orei 7.00.

Conflictul a izbucnit la ieşirea din club, unde un tânăr a fost lovit de o maşină. S-au tras focuri de armă, iar agresorii au fugit cu o maşină, lovind mai multe autorurisme. Şoferul a fost prins după un timp de poliţişti. 

Ambii indivizi, victima şi agresorul, sunt din Năvodari. 

Poliţia Constanţa a detaliat:

„Astăzi, în jurul orei 6.20, o patrulă mixtă formată din poliţişti din cadrul staţiunii Mamaia şi jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din staţiunea Mamaia. Ajungând în zona respectivă, poliţiştii au identificat un bărbat care acuza dureri şi prezenta o hemoragie. 
   
 
Echipa mixtă a chemat în sprijin un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la spital. 
 
Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că în faţa clubului ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul ar fi fost lovit în zona feţei, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane ar fi fugit.
 
De asemenea, în urma cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniţie neletala. 
 
Imediat au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, poliţiştii din Năvodari au identificat şi oprit în trafic autoturismul căutat. 
 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.“ 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: