Policlinică nouă, deschisă la Constanţa. Un mare spital privat şi-a extins serviciile din ambulatoriu

Policlinică nouă, deschisă la Constanţa. Un mare spital privat şi-a extins serviciile din ambulatoriu

Policlinică nouă OCH la Constanţa Sursa Facebook Ovidius Clinical Hospital - OCH

Ovidius Clinical Hospital a deschis o policlinică în zona Flămânda din Constanţa, pentru a aduce mai aproape de constănţeni serviciile unităţii medicale private moderne.

Policlinica OCH de pe strada Flămânda nr. 19 din Constanţa este cea mai nouă unitate de acest gen în reşedinţa de judeţ. Unitatea din Constanţa a fost deschisă de echipa Ovidius Clinical Hospital, situată pe DN2A Constanţa-Ovidiu, la Km 202+880. 

Policlinica OCH Constanţa este o extensie a serviciilor din ambulatoriu, în care pacienţii nu necesită internare, iar echipa de medici OCH va oferi consultaţii în acest regim. 

Noul centru medical vine cu servicii complete de diagnostic şi tratament multidisciplinar în specialităţile medicale, precum şi consultaţii în principalele afecţiuni chirurgicale.

„Au trecut deja 5 ani de când am deschis spitalul pe care se poate baza toată regiunea de Sud-Est a României, aşa că ne-am propus să creştem capacitatea de acces la servicii de ambulator pentru pacienţii noştri. 

Cu această nouă policlinică, avem în OCH peste 15 cabinete de consultaţii, dotate cu 10 ecografe performante, 2 centre de imagistică şi 12 paturi de spitalizare de zi. 

Aceasta înseamnă pentru noi să fim alături de comunitatea din care facem parte şi să fim dedicaţi devizei OCH: <Mai mult decât chirurgie>", a precizat dr. Nicolae Ciufu de la Ovidius Clinical Hospital. 

Policlinica OCH Constanţa pune la dispoziţia pacienţilor: 20 de specialităţi (Medicină internă, Cardiologie, Neurologie, Endocrinologie, Medicina muncii, Medicină de familie, Diabet, nutriţie şi boli metabolice, Gastroenterologie, Nefrologie, Hematologie, Dermatologie, Genetică medicală, Reumatologie, Psihologie/psihiatrie, Chirurgie generală, Urologie, ORL, Oftalmologie, Ecografie); 5 paturi de spitalizare de zi pentru investigaţii şi tratamente ale diverselor afecţiuni medicale; unct de recoltare Synevo pentru analize; nvestigaţii imagistice şi explorări funcţionale; 40 de medici cu experienţă.

„Prin sistemele OCH de IT integrate, informaţiile medicale ale pacienţilor sunt accesibile medicilor din oricare sediu al Ovidius Clinical Hospital, aşa că actul medical are continuitate“, dau asigurări medicii OCH.

Programul consultaţiilor este: 

Luni – Vineri: 08.00 – 20.00

Sâmbătă: 08.00 – 15.00 

Telefon programări: 0241 480 400 

Pe aceeaşi temă: 

Semnele perverse ale cancerului. Medicul Carmen Ciufu: „Cancerul mamar apare şi creşte în linişte, fără durere“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: