La mare, în octombrie. Temperaturile crescute au scos oamenii la plajă

La mare, în octombrie. Temperaturile crescute au scos oamenii la plajă

Mamaia s-a umplut astăzi de amatori de mare, plajă şi aventură. FOTO Adrian Boioglu

După doar două zile cu temperaturi primăvăratice, Mamaia atrage din nou turiştii. Plaja din staţiune a fost astăzi la fel de animată ca înainte de 1 mai. Câţiva curajoşi au făcut chiar o baie în mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziua de marţi a fost probabil ultima călduroasă din acest an. Temperatura a trecut de 22 grade Celsius, aşa că amatorii de aer curat au plecat la plimbare prin Mamaia.

Marea a fost liniştită, vântul nu a suflat deloc, iar soarele ardea ca într-o zi de primăvară târzie. 

Turişti şi localnici au dat la o parte draperiile anti-zăpadă montate deja pe plajă şi au mers direct spre mare. Câţiva curajoşi au sărit în valuri pentru o ultimă baie în 2013, chiar dacă apa nu avea nici 15 grade Celsius.

Alţii au urcat pe skijet-uri şi au pornit să facă ture în apropiere de geamanduri. Amatorii de aer curat au îndrăznit să meargă cu bicicleta pe faleză sau să facă jogging pe nisip. 

Luna octombrie a început la Constanţa cu temperaturi aproape de limita de îngheţ, aşa că încălzirea bruscă a dat peste cap până şi vegetaţia. Multe hoteluri aveau trandafiri înfloriţi în faţă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările