Gestul de admirat al unui poliţist care ancheta un accident rutier. I-a dat haina lui uneia dintre victime

Gestul de admirat al unui poliţist care ancheta un accident rutier. I-a dat haina lui uneia dintre victime

Victima a fost învelită cu haina poliţistului foto: IPJ Constanta

Poliţistul a ajuns la locul accidentului, iar una dintre victime se plângea că ii este frig. Omul legii şi-a dat jos haina şi a învelit rănitul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de vineri, 5 martie, în jurul orei 22.30.

„Agentul de poliţie George Priemschi, din cadrul Biroului Rutier Constanţa, se afla în patrulare împreună cu colegul său, în staţiunea Mamaia.

În momentul în care au auzit o bubuitură puternică, şi-au dat seama că este vorba despre un accident rutier, care se petrecuse la câteva sute de metri de locul în care se aflau. Au avut dreptate - coliziune frontală între două autoturisme”, transmite IPJ Constanţa.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului în cel mai scurt timp. În timp ce colegul său a sunat pentru a anunţa evenimentul şi a solicita echipaje medicale, agentul George Priemschi a alergat către autoturisme pentru a vedea dacă sunt victime.

„Apropiindu-se, şi-a dat seama că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, aşa că a scos toate victimele din autoturisme şi le-a îndepărtat de locul coliziunii - una dintre victime era în stare de inconştienţă, însă ulterior şi-a revenit.

În timp ce le acorda primul ajutor, aşteptând venirea colegilor săi şi a cadrelor medicale, unuia dintre bărbaţii răniţi i s-a făcut frig, iar colegul i-a dat geaca de la uniformă”, mai spun cei din IPJ Constanţa.

Victimele au fost transportate la spital, fiind conştiente, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Vă recomandăm şi:

Preşedintele Asociaţiei Elevilor: „Statul îşi bate joc de elevii săraci. Nu vor mai putea merge la cursuri”

România, ladă de gunoi pentru ţările europene

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările