Fiul jurnalistului OTV Florin Condurăţeanu, rănit în accidentul de pe A2. Andrei încerca să dea primul-ajutor victimelor, dar a fost lovit de o maşină

Fiul jurnalistului OTV Florin Condurăţeanu, rănit în accidentul de 
pe A2. Andrei încerca să dea primul-ajutor victimelor, 
dar a fost lovit de o maşină

Florin Condurăţeanu, alături de Dan Diaconescu FOTO Facebook

Andrei-Răzvan Condurăţeanu este candidat PP-DD la Colegiul 3 Constanţa, pentru Camera Deputaţilor. Fiul jurnalistului OTV Florin Condurăţeanu a suferit o leziune la tâmplă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul accident de la inaugurarea Autostrăzii Soarelui, întâmplat joi seara, între Murfatlar şi Constanţa, a avut ca victime inclusiv persoane care opriseră pentru a acorda primul-ajutor răniţilor.

Un Volkswagen condus de Alexandru Mascaş (58 ani) din Bucureşti mergea joi seara spre Constanţa. Era ora 19.10, când şoferul, ajuns la KM 197, s-a angajat în schimbarea benzii de circulaţie de pe banda 1 pe banda 2.

Nu s-a asigurat însă, astfel că a fost lovit din spate de un Renault condus de Mircea Aliman (44 ani) din Constanţa.

Câteva maşini au oprit imediat pentru a sări în ajutorul ocupanţilor din autoturismele avariate. Un alt şofer cu Volkswagen, Alexandru Costache (46 ani), n-a văzut la timp Renaultul care nu era semnalizat. L-a izbit şi l-a rotit, rănindu-l pe Andrei-Răzvan Condurăţeanu (42 ani) din Bucureşti.

El se afla lângă primul Volkswagen încercând să acorde primul-ajutor şoferului rănit şi pasagerei sale din dreapta, o femeie de 34 ani.

Din ricoşeu, cel de-al doilea Volkswagen a lovit un al patrulea autoturism, un Opel înmatriculat în Olt, care era oprit pe banda de urgenţă, pentru a acorda asistenţă victimelor.

Cei trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Familiile victimelor au cerut transferul la Spitalul Bagdasar din Bucureşti.

Andrei-Răzvan Condurăţeanu este candidat PP-DD la Colegiul 3 Constanţa, pentru Camera Deputaţilor. Fiul jurnalistului OTV Florin Condurăţeanu a suferit o leziune la tâmplă.

FOTO Ziua de Constanţa

 

 

citeste totul despre: