Fete, fuste, flori şi biciclete. Defilare colorată SkirtBike prin Constanţa

Fete, fuste, flori şi biciclete. Defilare colorată SkirtBike prin Constanţa

Frumoasele Constanţei, la SkirtBike FOTO alinciprian.ro

O duminică veselă şi colorată se anunţă la Constanţa. SkirtBike - sau „Fete pe biciclete“, cum ar suna traducerea adaptată - se derulează duminică, 15 iunie, la Gravity Park.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este a doua ediţie a evenimentului cu motto „Fete, fuste, flori şi biciclete“. Manifestarea promovează mersul pe bicicletă nu doar ca spor, ci ca modalitate chic de deplasare urbană. Întâlnirea este duminică, 15 iunie, ora 16, în Parcul Tăbăcăriei - zona Gravity, la ora 16. Participantele îşi vor decora bicicletele şi vor face înscrierile pentru tombolă.

„Din acelaşi loc vom porni defilarea pe două roţi în ţinută cochetă şi vom străbate următoarea rută: Str. Soveja – Bdul. Alexandru Lăpuşneanu – Pasarela Sat Vacanţă – Bdul. Mamaia – Str. Soveja – Parcul Tăbăcăriei – Cheers Café, unde vom zăbovi puţin.

Participantele se vor opri într-un colţisor de rai decorat de Stefani House, unde se face o şedinţă foto într-un cadru-picnic, plin de coşuri decorate, biciclete vintage, iarbă, flori, pături în carouri, pălării, brioşe etc.

Linia de final este una specială: apă pentru ne potoli setea de piste pentru biciclişti şi un Candy Bar delicios. Să nu mai vorbim de premiile-surpriză!

Defilarea noastră colorată va fi supravegheată pe tot parcursul traseului de Poliţia Rutieră.

Ritmul va fi unul lejer, oferind astfel spectatorilor şi participanţilor la trafic convingerea că priveliştea veselă se potriveşte de minune peisajului constănţean. Aşadar, pregăteşte-ţi bicicleta şi îndrăzneşte să pedalezi în fustă!“, invită organizatoarele.

La pedalat prin Mamaia, la SkirtBike Constanţa 2013 Foto Facebook Biciclişti în Constanţa

Anda Nicola este cea care a pus cursa în mişcare. „La început a fost vorba de o mică ambiţie. Nu puteam ajunge la eveniment în Bucureşti şi mă tot întrebam de ce nu se organizează Skirtbike şi în Constanţa. Apoi pasiunea mea a fost molipsitoare. Anul acesta se desfăşoară deja a doua ediţie şi preconizam că ni se vor alătura mai multe fetiţe, domnişoare, doamne decât anul trecut, când au fost în jur de 200 de bicicliste chic“, mărturiseşte Anda. Pentru cele încă nesigure pe mersul pe bicicletă, organizatorii au pregătit biciclete duble, cu 4 roţi.

Cele mai frumoase momente vor fi surprinse de fotografii Alin Ciprian Aliman şi Alin Slutu, iar manifestarea va fi filmată din aer de dronele Claboo Media.

Vor fi premiate:
*Cea mai dichisită bicicletă, premiu acordat pentru modul în care este decorată bicicleta (accesorizarea este un must have: flori, funde, baloane);
*Cea mai chic biciclistă va fi cea care va îmbina feminitatea şi bunul gust cu cricul şi lanţul bicicletei;
*Cea mai populară biciclistă va deveni cea care postează pe Facebook cel mai numeros Check-in, cuprinzând fetele prezente la Skirtbike Constanţa;
*Cea mai originală ţinută va fi premiată imediat ce vom ochi ACEL outfit ieşit din comun : Audrey Hepburn, Albă ca Zapada sau poate Maleficient;
*#biciclistapreventivă va fi numită cea care va pedala dotată cu cele mai multe accesorii de protecţie: mănuşi, cască, cotiere, genunchiere;
*#divabiciclista va fi supranumită cea care va întoarce toate privirile. Atitudinea este atu-ul câştigător.
*Cea mai sportivă va fi premiată tocmai datorită importanţei pe care o dă Turului Italiei. Colanţi. Colanţi. Colanţi.
*Cea mai inventivă va fi premiată în funcţie de ideea ei pentru un titlu în acest top. Cea mai votată idee ajunge in topul acesta la numărul 9.
*Premiul nr 10 este unul surpriză! O surpriză mai frumoasă decât o pană-surpriză la unul din cauciucuri!

Vor fi şi premii acordate în urma extragerii la sorţi.

Succes, tocmai a început un nou concurs!

Vă mai recomandăm

Arta care colorează Portul Constanţa. Cea mai frumoasă magazie de cereale se află în Dana 45

Cazinoul din Constanţa se redeschide la vară. Proiectul experimental CaziNou, 10 zile de fascinaţie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările