Ce mai oferă candidaţii la Primărie alegătorilor: un fost primar din Năvodari a împărţit alcool

Ce mai oferă candidaţii la Primărie alegătorilor: un fost primar din Năvodari a împărţit alcool

Poliţiştii constănţeni au început o anchetă după ce au fost sesizaţi că Nicolae Matei, fostul primar al oraşului Năvodari, acum din nou în cursa electorală, a oferit cetăţeni pungi în care se aflau diverse produse, dar şi sticle cu băuturi alcoolice şi baloane, care erau inscripţionate cu însemnul electoral al unui partid.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 7 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în perioada 1-6 septembrie, un candidat la alegerile locale ar fi oferit locuitorilor oraşului Năvodari pungi, al căror conţinut nu s-ar cunoaşte, sticle cu băuturi alcoolice şi baloane.
 
“Toate acestea ar fi avut însemnul electoral al unui partid şi ar fi fost oferite pentru a-i determina pe cetăţeni să voteze candidatul în cauză. Precizăm faptul că la nivelul Poliţiei oraşului Năvodari a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor”, a transmis IPJ Constanţa.
 
 
FOTO Jurnal de Dobrogea
 
Vă mai recomandăm:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările