Top 10 bancuri despre Ioan Rus după scandalul „golanii şi curvele“: „Rus nu mai este ministru pentru că a vrut să-i arate şefului său cum se demisionează“

Top 10 bancuri despre Ioan Rus după scandalul „golanii şi curvele“: „Rus nu mai este ministru pentru că a vrut să-i arate şefului său cum se demisionează“

Ioan Rus a ajuns şi subiect de Meme.

„Nimic nu-i arde pe ticăloşi mai mult ca râsul", spunea I. L. Caragiale în urmă cu un secol. Fostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, a simţit pe pielea lui talentul umoristic al românilor care s-au simţit jigniţi de declaraţiile sale despre „golanii şi curvele” din diaspora. „Adevărul“ a făcut o listă a celor mai reuşite bancuri făcute pe seama clujeanului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 ”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la emisiunea Jurnalul de Seară moderat de Cosmin Prelipceanu la Digi 24. La o zi de la aceste afirmaţii, Rus şi-a dat demisia. O parte dintre românii care s-au simţit jigniţi de fostul ministru al Transporturilor au răspuns cu umor la declaraţiile sale. Prezentăm mai jos o selecţie a celor mai reuşite bancuri ce se fac pe seama lui Ioan Rus şi care pot fi găsite cu uşurinţă în mediul online, mai ales după ce au devenit virale pe reţelele de socializare.
 

 

1. Ioan Rus nu mai este ministru pentru că a vrut să-i arate şefului său, Victor Ponta, cum se demisionează. Degeaba, încă nu s-a prins cum se face, chiar daca textul poate să-l ia cu copy + paste. (defecti.ro)

 

 2. În Parlament şi în Ministere sunt atât de mulţi oameni cu moravuri uşoare încât ar trebui să se militeze pentru legalizarea politicii, nu a prostituţiei. (ZuTV.ro)

 

3.  Realizările lui Ioan Rus ca ministru al Transporturilor sunt: 0 kilometri de autostradă construiţi, 0 kilometri de şosele, 0 IQ. (ZuTV.ro)

 

4.  Când s-a făcut mare, băiatul lui Rus n-a avut timp să se facă golan, pentru că a primit repede de la ta-su un hotel şi o cafenea în Cluj. Cu banii astfel câştigaţi, şi-a permis să-şi angajeze o prietenă cu buze ca două anvelope de tractor puse una peste cealaltă. (mantzy.ro)

 

5.  Soţia lui Ioan Rus confirmă: „Ajungi curvă şi cu soţul plecat la Bucureşti, nu din ţară”. (TimesNewRoman)

 

6.  Daciana renunţă la funcţia de europarlamentar, de teamă ca Ponta să nu devină şi el curvă! (Academia Caţavencu)

 

7 ”Da, bineînţeles că alea sunt curve, dar cât de greu e să minţi? Cum să nu te ducă capul să te uiţi în ochii românilor şi să-i minţi? Doar cineva complet inapt pentru politică ar putea face o asemenea greşeală. A mai şi demisionat, ceva ce eu n-aş face niciodată”, a răbufnit Victor Ponta. Premierul vrea acum să se asigure că un caz Ioan Rus nu va mai apărea vreodată în partidul său, aşa că în perioada următoare absolut toţi membrii PSD vor fi testaţi cu detectorul de minciuni. ”Cei care nu vor putea bate aparatul, adică să mintă fără să-i trădeze vreo emoţie, vor fi excluşi din partid”, a ameninţat Ponta. (Times New Roman)

 

8. Lui Ioan Rus i se potrivesc de minune zicalele: Dacă tăceai, ministru rămâneai sau gura bate funcţia. (Zutv)
 

9. Se vede că Ioan Rus era Ministru al Transporturilor pentru că vorbea ca pe centură. (Zutv)

 

10.  Ioan Rus a făcut o confuzie, toată lumea ştie că politica e de fapt cea mai veche meserie din lume. (Zutv) 

 
Citeşte şi:
 

Grupul de la Cluj - evoluţia lui  Ioan Rus de la liderul politicienilor ardeleni care l-au înlăturat pe Iliescu din vârful PSD, la subiectul scandalului „golani şi curve“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările