Horaţiu Mălăele, distins cu Premiul de excelenţă al Festivalului Comedy Cluj

Horaţiu Mălăele, distins cu Premiul de excelenţă al Festivalului Comedy Cluj

horatiu malaele

Actorul Horațiu Malaele va fi distins, în octombrie, la Cluj-Napoca, cu Premiul de Excelență al Festivalului „Comedy Cluj".

Ştiri pe aceeaşi temă

Fericitul evenimentul va avea loc miercuri, 17 octombrie, ora 17.00, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca. Horaţiu Mălăele nu mai are nevoie de nicio prezentare. Actor, regizor, caricaturist si scriitor. Cu un palmares aparte.

A realizat roluri memorabile în numeroase filme de lung metraj. A debutat ca actor în lumea cinematografiei a avut loc în anul 1974 (Muntele ascuns - regizor Andrei Cătălin Băleanu), iar apoi au urmat roluri importante precum: "Secretul lui Bachus" (1974, regia Geo Saizescu), Divorț din dragoste (1991, regia Andrei Blaier), Această lehamite (1994, regia Mircea Daneliuc), Amen (2001, regia: Costa Gavras) sau Poker (2010, regia Sergiu Nicolaescu).

Ca regizor de film a obținut numeroase distincții naționale și internaționale cu filmul "Nunta mută" realizat in anul 2008. Acordarea acestui premiu în cadrul festivalului se va face înainte de proiecția filmului „Divorț din Dragoste", regizat de către Andrei Blaier.

La edițiile anterioare ale Festivalului Internațional de Film „Comedy Cluj" au fost laureați cu Premiul de Excelență actorii Marin Moraru și Tora Vasilescu (2009), regizorul Geo Saizescu și actorul Sebastian Papaiani (2010), actriţa Draga Olteanu Matei (2011).

A patra ediție a Festivalului Internațional de Film „Comedy Cluj" se va desfașura în perioada 12-21 octombrie la Cluj-Napoca. Va cuprinde peste 130 de filme din 35 de tari, peste 100 de invitați din industria filmului românesc și străin, zeci de evenimente conexe (workshop-uri, expoziții, piese de teatru, spectacole stradale).Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările