Comisarul european Corina Creţu a votat la Cluj: „Referendumul nu face decât să oblige statul român să respecte nişte legi care există deja“

Comisarul european Corina Creţu a votat la Cluj: „Referendumul nu face decât să oblige statul român să respecte nişte legi care există deja“

Comisarul european Corina Creţu. FOTO: Fb/Arhivă personală

Comisarul european Corina Creţu, candidat Pro România la europarlamentare, a votat, la Cluj, atât la alegerile europene, cât şi la referendum. „Am venit cu speranţa unui nou început”, a susţinut Creţu.

„Am venit cu speranţa unui nou început. Îmi pare bine să fiu în cadrul organizaţiei Cluj. Am venit să votez pentru echipa noastră de profesionişti, pentru un viitor mai bun, pentru România. Un viitor care, sigur, se ne întărească prestigiul şi respectul în Uniunea Europeană, am votat pentru o Românie europeană", a susţinut Corina Creţu, la ieşirea de la vot.
 
Comisarul european şi-a exprimat opţiunea şi la referendum: „Buletinele de vot pentru referendum nu fac decât să oblige statul român să respecte nişte legi care există deja”. 
 
Alături de Corina Creţu la vot a fost Ioan Rus, fost ministru şi consilierul preşedintelui Pro România - Victor Ponta, au votat la o secţie din cartierul clujean Gruia.
 
„Eu am votat cu speranţa unei noi structurări solide, a unei noi stângi europene adevărate în România. Am votat şi pentru referendum, şi pentru europarlamentare", a declarat Rus. 
 
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: