Cine e adolescentul înecat în Someş. Fotbalist de mare talent, juca inclusiv pentru naţionala de tineret a României

Cine e adolescentul înecat în Someş. Fotbalist de mare talent, juca inclusiv pentru naţionala de tineret a României

Ionuţ era un fotbalist talentat. FOTO Facebook / FC Unirea Dej

Fotbalist la Unirea Dej şi CFR Cluj, Ionuţ Mangiurea s-a înecat marţi seara în râul Someşul Mic, la Gherla, dar trupul său lipsit de viaţă a fost scos din apă de pompieri abia o zi mai târziu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ionuţ Mangiurea avea 15 ani şi evolua la juniorii celor de la Unirea Dej, la grupa U 17. Tânărul se plimba în marţi seara pe malul râului Someş, în zona parcului din Gherla. Potrivit portalului Someşeanul, care îi citează pe apropiaţii tânărului, cei trei adolescenţi ar fi consumat substanţe cu efect psihoactiv. 

De altfel, din această cauză s-ar fi produs şi tragedia. Conform sursei citate, Ionuţ s-ar fi certat  la un moment dat cu prietenii lui, iar în momentul când a încercat să plece s-a dezechilibrat şi a căzut în Someş.
 
Curenţii puternici ai râului nu i-au lăsat nicio şansă, iar până când pompierii au ajuns la faţa locului, apa purtase departe corpul neînsufleţit. De altfel, operaţiunile de căutare au fost întrerupte marţi seara, fiind reluate miercuri dimineaţa devreme, iar trupul băiatului a fost găsit câteva ore mai târziu.
 
Corpul tânărului fotbalist a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei, iar în urma analizelor ar trebui să se descopere în ce context s-a produs tragedia.
 
Între timp, clubul de fotbal Unirea Dej a transmis un comunicat şi condoleanţe familiei îndoliate.
„Junior al clubului nostru, Ionuţ Mangiurea s-a stins din viaţă la numai 15 ani. Acesta a fost scos fără suflare din râul Someşul Mic din localitatea Gherla. FC Unirea Dej transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate, colegilor lui de la U17 şi celor apropiaţi.Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul postat pe Facebook de clubul la care evolua adolescentul.

De altfel, Ionuţ Mangiurea era şi component al lotului naţional U17, iar în trecut evoluase şi la CFR Cluj U15.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările