Bob Rădulescu: „Pandemia salvează România!  Statul se va nărui. Vom lovi, în sfârşit, fundul ăla de prăpastie”

Bob Rădulescu: „Pandemia salvează România!  Statul se va nărui. Vom lovi, în sfârşit, fundul ăla de prăpastie”

Actorul Bogdan „Bob” Rădulescu. FOTO: Comşa Bianca

Actorul Bogdan „Bob” Rădulescu critică dur statul român, „o structură complet distrusă, formată dintr-o reţea de corupţie care se închină banului într-o totală lipsă de eficienţă şi viziune” şi prezice că pandemia de COVID-19 va duce la un colaps generalizat: „sistemul se va nărui întâi medical, apoi economic şi social, vom lovi, în sfârşit, fundul ăla de prăpastie pe care timp de 30 de ani l-am evitat la mustaţă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Redăm mai jos postarea făcută de Facebook de actorul Bogdan „Bob” Rădulescu:

„Pandemia salvează România! Vorbesc cât se poate de serios.
Acum câţiva ani, la Colectiv, am văzut statul român în toată splendoarea putregaiulu său.
Atunci s-a cutremurat puţin sistemul, şobolanii vinovaţi de moartea unor tineri s-au retras din funcţii şi s-au dat la fund, pe alte posturi şi salarii, în aşteptarea vremurilor în care, inevitabil, poporul va uita, iar ei se vor întoarce ca hienele să continue să se hrănească din hoitul sistemului. Şi s-au întors.
Pana atunci şi de atunci încoace ni s-a reconfirmat de mii de ori ca statul român este o structură complet distrusă, formată dintr-o reţea de corupţie care se închină banului într-o totală lipsă de eficienţă şi viziune, o reţea canceroasă de nepotism, traseism, pile, relaţii şi curvăsărai între clanurile politice, fără responsabilitate în faţa naţiunii sau empatie pentru cetăţeanul de rand, singurul care, prin munca lui, prin taxele şi impozitele plătite ţine în viaţă artificială sacul fără fund al acestui muşuroi găunos fără cap.

Si iată-l pe Bossache Covidache 19 care vine sa ne salveze. Cum? Simplu. Adică fucking hard şi complicat, dar simplu în esenţă. Prin focul purificării. Prin moarte şi renaştere.

Statul se va nărui. Sistemul se va nărui întâi medical, apoi economic şi social, vom lovi, în sfârşit, fundul ăla de prăpastie pe care timp de 30 de ani l-am evitat la mustaţă.

 
 
Si când vom fi lipiţi pământului, când statul va fi complet depăşit şi inutil asa cum vedem zilele astea, după ce vor da toţi şefii bir cu fugiţii, ne vom îngropa sau arde zecile de mii de morţi, iar cu foamea-n gât, cămările golite de rezerve şi portmoneele goale, cei care vom rămâne trebuie sa reconstruim totul de la 0, de la fundaţie.
Si va fi pentru prima dată în viaţa noastră când avem şansa să nu mai vopsim căcatul pe care l-am tot mânjit ca să nu se vadă putregaiul sistemului.
Va trebui să o luăm de la 0, cu nimic, doar cu noi şi prin noi înşine. Şi va fi atât de greu, dar măcar vom fi învăţat o lecţie preţioasă şi dureroasă în acelaşi timp, lecţia acestor vremuri când fiecare om pune mână de la mână să facă ceea ce statul ar trebui sa facă, să ne salveze, să ne salvăm.
 
Vom şti atunci că de fapt noi avem puterea şi tot timpul am avut-o, dar i-am lăsat pe alţii sa ne spună ca suntem mici şi proşti şi neînsemnaţi şi rolul nostru e doar sa muncim şi sa plătim taxe şi impozite în linişte.
 
Dă, Doamne să mă înşel şi peste o luna ţara să renască iar ceea ce a fost mai greu sa fi trecut deja.
 
Dar nu cred... Aşadar, fiţi pregătiţi pentru ce e mai rău fiecare cum ştiţi mai bine şi nu uitaţi paradoxul că suntem fiecare pe cont propriu, dar în acelaşi timp doar împreună putem reuşi!
 
Împreună oamenii, că statul ne-o trădat deja, în plină pandemie, in clipa în care o cumpărat măşti cu 30 lei bucata de la o bunicuţă din Giurgiu prin firma unui mason creştin doctorand la academia de carton a SRIului...”
.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: