Încep examenele pentru şcoala de agenţi de poliţie din Cluj. Peste 500 de candidaţi concurează pe 150 de posturi

Încep examenele pentru şcoala de agenţi de poliţie din Cluj. Peste 500 de candidaţi concurează pe 150 de posturi

Candidaţi la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj  FOTO Şcoala de Agenţi de Poliţie Cluj

De azi şi până joi, 7 septembrie, au loc primele probe eliminatorii la concursul de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” din Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămână decisivă pentru cei 55 de candidaţi care vor să înveţe la Cluj să devină poliţişti. La admiterea din sesiunea septembrie 2017, organizată de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan“ Cluj-Napoca s-au înscris 555 de candidaţi pe cele 150 de locuri disponibile. Dintre cei înscrişi, 216 sunt fete.

Concurenţa este similară cu cea de anul trecut, când pe acelaşi număr de locuri s-au înscris 582 de candidaţi. Anul acesta s-au ocupat cele 6 locuri destinate minorităţii rome.

De azi, 4 septembrie, şi până joi, 7 septembrie, se organizează primele două probe, eliminatorii: examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice ale candidaţilor.

Proba medicală are loc la sediul şcolii, iar verificarea aptitudinilor fizice - în Complexul Sportiv „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca, dimineaţa de la ora 7.30 şi după-amiaza de la ora 17.00.

Sâmbătă, 9 septembrie, candidaţii rămaşi în competiţie vor susţine proba scrisă de verificare a cunoştinţelor de limba română şi o limbă străină, engleză sau franceză.

Mai puteţi citi:

Rezultatele provizorii la admitere, publicate de Academia de Poliţie. Godină a picat pentru a cincea oară examenul: „Voi fi făcut prost şi în toate felurile”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările