Zeci de călărăşeni, amendaţi de poliţişti pentru încălcarea restricţiei de circulaţie

Zeci de călărăşeni, amendaţi de poliţişti pentru încălcarea restricţiei de circulaţie

Controale în toată ţara FOTO Adevărul

În cursul nopţii trecute, poliţiştii călărăşeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile HG nr. 935/2020. 58 de persoane au fost sancţionate pentru că nu au respectat interdicţiile de circulaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma activităţilor desfăşurate, oamenii legii au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00-5.00, precum şi portul măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, de către persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.
 
Au fost legitimate 124 de persoane dintre care 58 de persoane au fost identificate că nu respectă interdicţiile privind deplasarea/libera circulaţie şi au fost aplicate 58 de sancţiuni în valoare de 22.000 de lei. Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic, şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ, avertizează poliţiştii.
 
În ultimele 24 de ore, alte acţiuni de verificare au fost desfăşurate în judeţul Călăraşi cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, la activităţile de verificare participând peste 130 de forţe de ordine.
 
Astfel, au fost verificate aproximativ 180 de societăţi comerciale, 160 de locaţii de interes, 2  operatori/transportatori de persoane, 459 mijloace de transport dintre care 274 mijloace de transport public în comun, fiind legitimate peste 1.800 de persoane. Totodată, au fost aplicate 148 de sancţiuni contravenţionale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările