Trei tineri, reţinuţi pentru trafic de droguri. Poliţia a confiscat 700 de grame de substanţe vegetale de la suspecţi

Trei tineri, reţinuţi pentru trafic de droguri. Poliţia a confiscat 700 de grame de substanţe vegetale de la suspecţi

Poliţia a confiscat 700 de grame de substanţe vegetale Foto:Arhivă Adevărul

Trei persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc, în urma unei prinderi în flagrant şi a patru percheziţii domiciliare. Suspecţii aveau asupra lor 700 de grame de fragmente vegetale, despre care se presupune că sunt droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Călăraşi au ridicat peste 700 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi droguri de risc, în urma unei prinderi în flagrant delict şi a patru percheziţii domiciliare.  Trei persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc, iar faţă de alte două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Conform anchetatorilor,la 22 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi, au surprins în flagrant delict, în Olteniţa, trei bărbaţi, cu vârste între 19 şi 25 de ani, care aveau asupra lor 70 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi droguri de risc, precum şi 2.000 de lei. La activităţi au participat şi poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa – I.P.J. Călăraşi.

Patru percheziţii la Olteniţa şi Chirnogi

Ulterior, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, în Olteniţa şi în Chirnogi, la persoane bănuite că ar fi implicate în activitatea infracţională. De la locuinţele a doi bărbaţi, din Chirnogi, au fost ridicate 640 de grame de fragmente vegetale. Trei dintre persoanele bănuite au fost reţinute sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, iar faţă de alte două persoane implicate a fost luată măsura controlului judiciar. Persoanele reţinute urmează să fie prezentate Tribunalului Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea poliţiştilor şi procurorilor a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.
 

Vă recomandăm şi:

Un bărbat care vindea droguri în Călăraşi a fost arestat

Pericol. 24 de călărăşeni, condamnaţi pentru trafic de droguri, în ultimul an

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările