Trafic intens pe A2, pe sensul de mers către litoral. Ce rute sunt sfătuiţi şoferii să aleagă

Trafic intens pe A2, pe sensul de mers către litoral. Ce rute sunt sfătuiţi şoferii să aleagă

Aglomeraţie şi la punctul de taxare de la Feteşti FOTO Adevărul

Traficul rutier este intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa,motiv pentru care poliţiştii recomandă şoferilor să aleagă şi alte rute.

 
 
Pe DN Centura Bucureşti, către autostrada A2, traficul este intens însă nu sunt probleme de trafic. Se circulă îngreunat la staţia de taxare de la Feteşti, ca urmare a faptului că mulţi automobilişti optează pentru plata cash a peajului (tarif de trecere a podurilor între Feteşti şi Cernavodă), la singura casă destinată acestui scop.
 
Precizăm că prin staţia de taxare se poate trece liber, cu obligativitatea ca taxa să se plătească ulterior, în 24 de ore, la staţiile de distribuţie a carburanţilor (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE si RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316 ), au anunţat poliţiştii de la Centrul Infotrafic.
 
Le recomandăm conducătorilor auto să folosească şi alte rute către Constanţa, cum ar fi: DN2 Bucureşti - Urziceni, DN2A Urziceni - Slobozia - Hârşova - Constanţa; DN3 Bucureşti - Lehliu - Călăraşi - traversare cu bacul spre Ostrov - Adamclisi - Constanţa.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp, spun oamenii legii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: