Proiect în valoare de 3,6 milioane lei pentru simplificarea serviciilor furnizate cetăţenilor de pe malul Borcei

Proiect în valoare de 3,6 milioane lei pentru simplificarea serviciilor furnizate cetăţenilor de pe malul Borcei

Proiectul a fost lansat la Consiliul Judeţean Călăraşi

Consiliul Judeţean Călăraşi a organizat joi, 4 iulie, conferinţa de lansare a proiectului ,,Planificare strategică şi simplificare administrativă pentru o dezvoltare sustenabilă a judeţului Călăraşi, Cod SIPOCA 569 MySmis 126537, implementat de C.J. Călăraşi.

 
Evenimentul a avut loc în sala de şedinţe, unde au fost prezentate obiectivele şi rezultatele aşteptate ca urmare a implementării obiectivului. Proiectul îşi propune eficientizarea şi simplificarea serviciilor furnizate cetăţenilor de către Consiliul Judeţean Călăraşi, prin implementarea unei soluţii de portal cu servicii digitale pentru cetăţeni, managementul documentelor, ERP şi digitalizarea arhivei, precum şi promovarea modernizării Consiliului Judeţean Călăraşi, prin specializarea angajaţilor instituţiei pe teme specifice proiectului (planificare strategică şi utilizarea noului sistem informatic) ceea ce va determina motivarea şi mobilizarea acestora în direcţia inovaţiei şi în oferirea de servicii publice de calitate pentru cetăţeni.
 
Valoarea totală eligibilă a proiectului finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020 este de 3.650.604,65 de lei din care 3.577.592,56 lei valoare eligibilă nerambursabilă, cuantumul cofinanţării acestuia fiind de 73.012,09 lei, aceasta fiind acoperită din bugetul propriu al judeţului Călăraşi.
 
Proiectul are o durată de implementare de 29 luni, nu se realizează în parteneriat, Consiliul Judeţean Călăraşi fiind aplicantul şi beneficiarul direct al acestuia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: