Două platforme pentru colectarea deşeurilor care se închid cu cartele, instalate pe malul Borcei

Două platforme pentru colectarea deşeurilor care se închid cu cartele, instalate pe malul Borcei

Platformele au fost instalate pe străzile Stejarului şi Belşugului FOTO facebook/PMC

Pentru o mai bună colectare a deşeurilor menajere şi reciclabile, operatorul de salubritate REBU SA împreună cu Primăria Municipiului Călăraşi pune la dispoziţia călărăşenilor primele două platforme pilot închise cu cartele, una dintre acestea fiind cea de pe strada Stejarului (blocuri D) şi cealaltă pe strada Belşugului (zona blocului M20).

 
Conform autorităţilor locale, acestea beneficiază de un sistem de închidere cu cartelă, racordat la energie fotovoltaică şi monitorizare video. "Locuitorii din blocurile arondate la cele două platforme sunt rugaţi să depoziteze deşeurile numai în containere, în mod selectiv. Astfel, deşeurile reciclabile (hârtie, carton, plastic, ambalaje metalice) trebuie să fie presate, curate şi fără lichide. Cei care nu au fost găsiţi pentru primirea cartelei de acces în aceste platforme sunt aşteptaţi la casieria REBU", a anunţat Primăria pe pagina de socilaizare a instituţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: