Autostopiştii care au înjunghiat mortal un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia, de negăsit. Anchetatori: agresorii sunt tineri, iar mobilul crimei nu a fost jaful

Autostopiştii care au înjunghiat mortal un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia, de negăsit. Anchetatori: agresorii sunt tineri, iar mobilul crimei nu a fost jaful

Poliţia, la faţa locului pe DN 3A

Poliţia din Ialomiţa, Ilfov, Constanţa, Călăraşi şi Bucureşti a organizat filtre pentru a-i prinde pe agresori. Operaţiunea e coordonată de şeful Inspectoratului de Poliţie din Călăraşi.

 
Şeful IPJ Călăraşi, comisar-şef Marian Iorga coordonează ancheta crimei înfiorătoare petrecute pe DN3A, vineri seară, când un şofer a fost ucis de doi autostopişti, iar soţia sa rănită grav.   “Doi cetăţeni de 58 şi 55 de ani se deplasau cu autoturismul personal pe DN3A. Au luat doi cetăţeni la ocazie. Ajunşi în localitatea Tudor Vladimirescu cei doi pasageri i-au cerut conducătorului auto să oprească moment în care au procedat la lovirea şoferului cu un cuţit şi celălat pasager a soţiei şoferului. Au coborât din maşină şi au fugit din maşină,” a declarat şeful IPJ Călăraşi, comisar-şef Marian Iorga.
 
Poliţia din Ialomiţa, Ilfov, Constanţa, Călăraşi şi Bucureşti a organizat filtre pentru a-i prinde pe agresori. Conform şefului Poliţiei, totul s-a întâmplat pe DN3 A. Pasagerii au fost luaţi din zona Drajna până în satul Tudor Vladimirescu, comuna Perişoru. Înainte să coboare, cei doi autostopişti i-au înjunghiat pe şofer şi pe soţia sa în zona gâtului.
 
Şoferul a murit, iar soţia sa este în stare stabilă, la spital. Anchetatorii spun că cei doi soţi se deplasau cu un autoturism Dacia Logan, de culoare roşi şi au fost atacaţi de două persoane pe care le luaseră la ocazie. Imediat cum a oprit maşina, şoferul şi soţia sau au fost atacaţi cu cuţitul de către cei doi pasageri, după care aceştia şi-au pierdut urma. Rănită la gât, femeia a reuşit să iasă din maşină, să sune la 112 şi să ceară ajutor de la ceilalţi şoferi din trafic.
 
Dosar penal pentru omor
 
Surse din rândul anchetatorilor spun că cei doi agresori au vârste cuprinse între 20  şi 30 de ani şi nu aveau nicio legătură cu victimele, nu-i cunoşteau, iar mobilul faptei nu a fost jaful. "Cei doi bărbaţi au fost luaţi la ocazie, de la Drajna, de cei doi soţi care se îndreptau către localitatea Perişoru. În dreptul localităţii Tudor Vladimirescu au cerut să coboare. În acel moment, victimele au fost atacate cu cuţitul. Din cauza rănilor grave la gât, şoferul a murit pe loc, iar soţia sa a fost rănită, fiind ulterior operată pentru a-i fi salvată viaţa. Imediat agresorii s-au făcut nevăzuţi. În maşină a fost găsită arma crimei, un cuţit care a fost ridicat pentru cercetări", spun poliţiştii. Ancheta în acest caz a fost preluată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, fiind deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi în acest caz, fiind efectuate căutări în mai multe judeţe pentru identificarea autorilor.
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: