Pacientul decedat în spitalul Săpoca ridică la 112 numărul persoanelor răpuse de COVID-19 în judeţul Buzău

Pacientul decedat în spitalul Săpoca ridică la 112 numărul persoanelor răpuse de COVID-19 în judeţul Buzău

Arhivă

Un nou salt al numărului de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus se înregistrează în judeţul Buzău, precum şi un deces. Este vorba despre un pacient de 77 de ani, din judeţul Prahova, care se afla internat în Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru că prezenta probleme respiratorii uşoare, bărbatul a fost testat şi confirmat cu SARS-CoV-2. 

Ulterior, el a fost transferat pentru consult şi tratament la Secţia Pneumologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, unde a şi decedat. Bărbatul suferea de demenţă şi hipertensiune arterială şi avusese un accident vascular cerebral.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  judeţ au fost confirmate 29 de cazuri noi de COVID-19, 4 pacienţi fiind diagnosticaţi într-un laborator privat de analize.  Cei 29 pacienţi nou confirmaţi au vârste cuprinse între 2 şi 71 de ani.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 3.334, 2.721 persoane fiind declarate vindecate şi externate. 

De asemenea, 757 de persoane se află în carantină, iar 387 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese COVID-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările