O tânără din Buzău a murit într-un grav accident produs în Anglia. Aducerea sicriului acasă costă peste 4.000 de euro

O tânără din Buzău a murit într-un grav accident produs în Anglia. Aducerea sicriului acasă costă peste 4.000 de euro

Tragedie uriaşă petrecută în Anglia, acolo unde o buzoiancă de 36 de ani, mama a doi copii minori, a murit în urma unui accident rutier cumplit. Corina Diaconu era stabilită acolo de aproape 6 ani, iar acum se întoarce în ţară, în sicriu. Pentru a repatria trupul neînsufleţit al femeii, familia are nevoie de 4.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corina avea doi copii şi lucra din greu pentru a încerca să-şi întreţină familia şi cele două case, cea din România şi cea din Anglia. A avut două relaţii de durată, cu un român şi cu un nigerian, din care au rezultat cei doi copii, o fată de 12 ani şi un băieţel de 2 ani jumate.

Conform bournemouthecho.co.uk, maşina în care se afla Corina a intrat în coliziune cu o altă maşină. În ciuda eforturilor depuse de medici, Corina a murit. Alţi cinci oameni rămăseseră blocaţi, patru dintre ei fiind răniţi grav.

Cei care au cunoscut-o pe Corina sunt profund îndureraţi. O prietenă a acesteia a împărtăşit detalii despre viaţa femeii, parcă ruptă din filme.

„Este vorba despre prietena mea, Corina Diaconu, care urma să împlinească 36 de ani în data de 18 martie. Din nefericire, ieri dimineaţă a decedat în urma unui accident de maşină când se întorcea de la muncă. Avea doi copii, o fată de 12 ani, Ana, care este în grija unei mătuşi la Suceava şi urma să o aducă la vară în Anglia, şi un băieţel de doi ani jumate pe nume Ty care a rămas aici, în Anglia, la tatăl lui. Era în Anglia de vreo 5-6 ani. Era asistentă medicală şi muncea exagerat de mult ca să poată întreţine amândouă casele, cea din România şi cea de aici. Fata o are cu un român cu care a fost căsătorită şi de care era divorţată. Băiatul este făcut cu un nigerian cu care a avut o relaţie de câţiva ani, relaţie recunoscută de legea engleză ca parteneriat civil. Am luat legătura cu familia din România, îmi vor trimite o procură ca să mă pot ocupa de toate demersurile. Aşteptăm ancheta poliţiei şi abia apoi vom face demersurile de repatriere. (...) Ea era despărţită şi de tatăl băiatului şi îşi creştea singură băiatul. O ajuta o familie care locuia împreună cu ea. Muncea enorm, era o fată foarte sufletistă şi săritoare,” a declarat pentru Spynews prietena Corinei, Laura Hota.

Corina Diaconu s-a născut în municipiul Râmnicu Sărat, a terminat Liceul Teoretic ”Ştefan cel Mare”, a urmat o şcoală postliceală sanitară şi după aceea Facultatea de Marketing şi Afaceri Internaţionale. În urmă cu aproape şase ani s-a stabilit în Marea Britanie unde a lucrat în ultima perioadă ca asistent medical. Pe 18 martie, urma să împlinească 36 de ani. Familia are nevoie de 4.000 de euro pentru a repatria trupul neînsufleţit al Corinei, scriu apropiaţii Corinei pe Facebook.

citeste totul despre: