La Buzău s-a deschis cea mai modernă fabrică de stingătoare din estul Europei

La Buzău s-a deschis cea mai modernă fabrică de stingătoare din estul Europei

Noul produs a fost scos deja pe piață

Grup Romet Buzău a lansat astăzi noul brand Kamarad, "Stingătoare fabricate în România" şi a inaugurat o nouă capacitate de producţie de stingătoare de incendiu care utilizează cea mai modernă tehnologie în domeniu, din lume.

Investiţia făcută în acest proiect de către Grup Romet depăşeşte 4 milioane de euro, a fost făcută exclusiv din forţe proprii şi este cea mai mare investiţie în domeniu făcută până acum în România.

"Noua fabrică de stingătoare Kamarad va produce peste 1,5 milioane de stingătoare de incendiu pe an, atât pentru piaţa internă, cât şi pentru piaţa externă, fiind, în acest moment, cea mai importantă capacitate de producţie din estul Europei. Livrăm în acest moment pentru Mercedes, Skoda şi alte firme de renume, ceea ce demonstrează faptul că la noi calitatea este pe primul loc. Noua tehnologie utilizată permite realizarea de stingătoare superioare calitativ, la preţuri competitive şi la termene de livrare scurte. Cu această nouă investiţie s-au creat peste 150 de noi locuri de muncă şi căutăm să angajăm specialişti români, motiv pentru care am dat anunţuri în toată ţara", ne-a declarat Constantin Toma, administratorul Grup Romet.

Grup Romet Buzău este cel mai mare producător de stingătoare de incendiu din România şi din regiune, cu peste 50 de ani de tradiţie.

Eurosting este distribuitorul naţional pentru noile stingătoare Kamarad, cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa românească de stingătoare.

Noul brand ”Kamarad” face referire la intervenţia imediată şi decisivă într-o situaţie limită şi se bazează pe solidaritate şi fermitate în momente cruciale. Este corect, serios, riguros, participativ şi raţional.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: