Disponibilizări la Centrul Cultural ”Marghiloman”. Unul din trei angajaţi va rămâne fără loc de muncă

Disponibilizări la Centrul Cultural ”Marghiloman”. Unul din trei angajaţi va rămâne fără loc de muncă

Noua organigramă a fost votată de toţi consilierii

Membrii Consiliului Local Municipal Buzău au stabilit în şedinţa de joi o nouă organigramă pentru Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman”. Schimbările vor genera disponibilizarea a zece dintre cei 30 de angajaţi încadraţi acum la instituţia de cultură aflată în subordinea Primăriei Buzău.


Într-o conferinţă de presă, primarul Constantin Toma a explicat că numărul de 30 de angajaţi era prea mare pentru nevoile curente şi că instituţia ar putea funcţiona şi cu mai puţini angajaţi decât numărul stabilit în noua organigramă.

„Pentru cultura buzoiană au lucrat şase oameni după care odată cu deschiderea Centrului Cultural Alexandru Marghiloman au mai fost angajaţi până la 20 număr care era suficient. Au făcut ei ce au făcut şi s-au înmulţit au ajuns la 30 de angajaţi pentru care municipalitatea plăteşte vreo 9 miliarde pe an pentru salarii. A fost votată o nouă organigramă şi vor rămâne doar 20 de angajaţi”, a declarat primarul Constantin Toma.

Edilul-şef al Buzăului nu a putut explica şi cum va fi realizată lista disponibilizaţilor, dacă va fi în urma unui concurs sau pe baza analizării performanţei fiecăruia dintre angajaţii vizaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: