Debutul lucrărilor de asfaltare a trei artere din Buzău, amânat pentru 2021

Debutul lucrărilor de asfaltare a trei artere din Buzău, amânat pentru 2021

Arhivă

Cele trei mari artere rutiere din Buzău, Unirii, Transilvaniei şi Aleea Industriilor, vor fi asfaltate începând de anul viitor, altfel decât anunţau autorităţile buzoiene în luna iunie, atunci când au semnat contractul de finanţare a investiţiilor cu bani europeni.

Ştiri pe aceeaşi temă


Întrucât licitaţia pentru atribuirea lucrărilor a fost contestată în justiţie, modernizarea celor trei mari artere se va realiza, cel mai probabil, anul viitor.

Contractul prin care cele trei mari artere ale oraşului Buzău vor fi modernizate cu fonduri europene a fost semnat în data de 10 iunie. 

Valoarea totală a proiectului de modernizare a celor trei artere este de 18,3 milioane de euro, Primăria Buzău urmând să contribuie la proiect cu un procent de 2 la sută din valoarea totală a investiţiei. 

Contractul prevede reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv realizarea de benzi dedicate transportului public, amenajarea de piste pentru biciclişti şi reabilitarea trotuarelor, pe coridoarele deservite de transportul public în municipiul Buzău. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările