Capacele de canal din Buzău vor avea gravată stema municipiului

Capacele de canal din Buzău vor avea gravată stema municipiului

Capacele de canal din Buzău vor fi toate la fel şi se vor turna având pe faţa superioară stema oraşului. Primăria Buzău a luat această decizie întrucât în acest moment capacele sunt de modele diferite, iar unele dintre ele sunt deteriorate.


Astfel, în maximum doi ani, toate capacele de canalizare din oraşul Buzău vor fi înlocuite cu unele noi, care vor avea gravată stema municipiului reşedinţă de judeţ.

Procesul de schimbare a acestor capace va începe cu cele 100 de străzi care sunt cuprinse în programul de reabilitare şi asfaltare de anul acesta. Costul unui astfel de capac care va avea turnată stema oraşului va costa aproape 400 de lei, iar înlocuirea lor cade în sarcina Companiei de Apă.

La acest moment, multe dintre capacele de canal din Buzău sunt sparte ori nu se mai încadrează în ramele căminelor, fiind, dincolo de aspectul estetic dezolant, un adevărat pericol pentru autovehicule.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: