În martie, Primăria dă startul modernizării a peste 40 de străzi care nu au fost asfaltate niciodată

În martie, Primăria dă startul modernizării a peste 40 de străzi care nu au fost asfaltate niciodată

Autorităţile locale anunţă investiţii importante în infrastructura de drumuri din municipiul Buzău. Într-un mesaj postat pe Facebook, primarul Constantin Toma vorbeşte despre semnarea contractului de finanţare pentru cele 43 de străzi de pământ, urmând ca în luna martie să demareze efectiv lucrările de asfaltare.

Ştiri pe aceeaşi temă


De asemenea, a fost semnat contractul pentru achiziţia unei staţii de asfalt moderne, ceea ce le va permite edililor să lucreze în paralel şi la asfaltarea altor străzi.

”Pentru inceput vreau sa va informez ca saptamana trecuta am semnat contractul pentru cele 5 loturi- 43 de strazi ramase neasfaltate, iar din luna martie vor fi demarate efectiv lucrarile de asfaltare. De asemenea, a fost semnat contractul pentru achizitia unei statii de asfalt moderne, ceea ce ne va permite ca - daca vom dispune si de fondurile banesti necesare - sa lucram in paralel si la asfaltarea celorlaltor strazi”, a transmis primarul Constantin Toma.

Alt proiect important este refacerea trotuarelor de ambele părţi ale Bulevardului Unirii, intrarea dinspre bariera Ploieşti, lucrare mai amplă care va include şi amenajarea primei piste pentru biciclete, de 1.125 metri, dar şi efectuarea lucrărilor de introducere în subteran a reţelelor de comunicaţie si electrice din zonă. 

citeste totul despre: