Horia Brenciu inaugurează Sala Sporturilor

Horia Brenciu inaugurează Sala Sporturilor

Sala Sporturilor este în reabilitare din 2011. FOTOAdevărul.

Lucrările de modernizare vor finalizate până în luna aprilie. În data de 10 aprilie artistul are programat un concert la Sala Sporturilor.

Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi" a intrat în reabilitare în 2011. Construită în anul 1975, Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi" nu a suferit niciun proces semnificativ de modernizare. Primele lucrări mai serioase de reabilitare la baza sportivă au avut loc în luna februarie a anului 2005, înaintea partidelor de tenis din Cupa Davis, dintre România şi Ucraina. În acea perioadă a fost schimbat, pentru prima dată, parchetul. La sfârşitul anului 2009, complexul sportiv a trecut printr-un proces de modernizare prin care s-au mărit suprafaţa de joc şi numărul de locuri din tribune.

Pentru ca şi Sala Sporturilor să aibă o nouă faţă a fost nevoie de o investiţie de 17 milioane de lei. Clădirea a fost izolată şi s-au montat noi geamuri termopan. S-a construi un lift şi scări exterioare care asigură accesul la nivelele superioare. S-au montat sisteme de supraveghere performante. În plus, s-au contruit noi spaţii pentru casa de bilete, standuri expoziţionale, o sală de conferinţe, un centru Spa, birouri şi un cabinet medical.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: