Elodia Ghinescu, executată silit de CAS Braşov

Elodia Ghinescu, executată silit de CAS Braşov

Elodia Ghinescu

Avocata dispărută Elodia Ghinescu, alături de peste 2.000 de braşoveni, figurează pe lista celor pentru care Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Braşov (CAS) a emis titluri executorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lista a fost postată pe site-ul instituţiei în ultima zi din 2010 şi îi include pe toţi braşovenii care au de plătit contribuţii la sănătate pe ultimii cinci ani, la care se adaugă penalizări, majorări şi dobânzi de întârziere.

Noua listă publicată de CAS este cea de-a doua, după ce, în iunie 2010, CAS a publicat o listă în care peste 30.000 de braşoveni s-au trezit datornici la sănătate. Jumătate dintre aceştia au făcut contestaţie. Unii au plătit contribuţia, iar alţii n-au plătit deloc. Din septembrie instituţia a declanşat executarea silită a datornicilor, emiţând 7.919 de titluri executorii. De asemenea, până la sfârşitul anului existau deja 10.700 de somaţii de plată emise de CAS.

Vezi aici noua listă a braşovenilor care vor fi executaţi silit de CAS

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările