Braşov: Un fost poliţist dă de pământ cu toţi adversarii

Braşov: Un fost poliţist dă de pământ cu toţi adversarii

Braşov: Un fost poliţist dă de pământ cu toţi adversarii

Constantin Gotcă a câştigat, luna trecută, a şasea medalie de aur la judo la Campionatelor Mondiale la ale Poliţiştilor şi Pompierilor.


Constantin Gotcă are 54 de ani, iar în ultimii 38 şi i-a împărţit între munca de poliţist, cariera de sportiv şi pasiunea pentru câini. În toate planurile a reuşit să obţină rezultate excepţionale.


La mijlocul lunii trecute, fostul comisar şef Constantin Gotcă a obţinut o performanţă unică pe plan mondial: a câştigat pentru a şasea oară consecutiv medalia de aur la judo, în cadrul Campionatelor Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor desfăşurate în oraşul canadian Vancouver. În urma celor şase competiţii la care a participat şi pe care le-a câştigat, Constantin Gotcă a mai stabilit un alt record extrem de greu de egalat: şi-a învins absolut toţi adversarii prin ipon, nemaifiind nevoie de deciziile arbitrilor. 

Reprezintă încă Poliţia Braşov

De la începutul lunii aprilie, comisarul şef Constantin Gotcă a ieşit la pensie. A avut astfel timp să se dedice mai mult activităţilor sportive. „Este o senzaţie extraordinară să te duci peste tot în lume şi să reprezinţi Poliţia Braşov, iar eu nu am trădat niciodată această instituţie. Chiar şi după ce am ieşit la pensie”, ne-a mărturisit fostul poliţist de la Investigaţii Criminale.

Participarea din acest an a fost pusă sub semnul întrebării până în ultimul moment. „Am avut noroc că am fost sprijinit cu bani de către câţiva sponsori, cărora le mulţumesc. În special generalului Costică Voicu, preşedintele pe România a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor. Am rămas, însă, cu regretul că filiala din Braşov nu a putut să mă ajute”, ne-a declarat Constantin Gotcă.

Amănunte despre performanţa lui Constantin Gotcă puteţi citi în ziarul Adevărul de Seară.