Poliţiştii caută un brăilean dat dispărut. Bărbatul a fost dat în urmărire naţională, fiind de negăsit de două zile

Poliţiştii caută un
brăilean dat dispărut. Bărbatul a fost dat în urmărire naţională, fiind de negăsit de două zile

Toader Marin Foto: IPJ Brăila

Un bărbat de 51 de ani a sesizat Poliţia în legătură cu dispariţia fratelui său, Toader Marin, în vârstă de 44 de ani, care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 16 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un brăilean de 51 de ani, cu privire la faptul că fratele său, Toader Marin, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Zăvoaia, a plecat, în ziua de 15.01.2020, în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 de centimetri, aproximativ 60 de kilograme, constituţie astenică, faţă ovală, ochii căprui, păr şaten.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă din fâş, de culoare gri, fes negru şi blugi, iar în picioare purta o pereche de pantofi de culoare albastru.

Pentru Toader Marin s-a solicitat urmărirea la nivel naţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: