Caz oribil în judeţul Brăila. Un tânăr de 19 ani, din Perişoru, şi-a violat mama. Violatorul a fost arestat

Caz oribil în judeţul Brăila. Un tânăr de 19 ani, din Perişoru, şi-a violat mama. Violatorul a fost arestat

FOTO Arhivă Adevărul

Oribila faptă s-a petrecut în noaptea de 18 spre 19 august, cazul fiind reclamat de victimă la Poliţia din Ianca (de care ţine satul Perişoru), duminică, 20 august, la scurt timp agresorul fiind reţinut. Pe 21 august, judecătorii au decis arestarea preventivă a brutei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Caz cumplit, în noaptea de 18 spre 19 august, în localitatea brăileană Perişoru (sat care aparţine de oraşul Ianca). Tudor Valentin Gheorghiţă, un tânăr în vârstă de 19 ani, şi-a violat mama, după ce a băut peste măsură la cârciuma din sat.

Potrivit procurorilor, grozăvia a avut loc undeva în jurul ore 2,00 a zilei de sâmbătă, victima fiind ameninţată cu moartea. 

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în noaptea de 18/19 august 2018, în jurul orei 2.00, după ce a consumat o cantitate apreciabilă de alcool (bere), inculpatul a exercitat acte de constrângere fizică şi psihică asupra persoanei vătămate - G.G., mama sa, în vârstă de 56 de ani, şi a întreţinut cu aceasta un raport sexual, profitând de faptul că în imobil nu se aflau alţi membri ai familiei”, au informat reprezentanţii Parchetului de pe Lângă Judecătoria Făurei, care au anchetat cazul.

Victima a reclamat agresiunea duminică, 20 august, la Poliţia din Ianca, iar violatorul a fost reţinut la scurt timp.

În data de 21 august, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Tudor Valentin Gheorghiţă, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, iar judecătorii au aprobat solicitarea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările