Agresor sexual care a ţinut în captivitate o fată de 13 ani şi a violat-o de zeci de ori, trimis în judecată

Agresor sexual care
a ţinut în captivitate o fată de 13 ani şi a violat-o de zeci de ori, trimis în
judecată

Foto: arhivă Adevărul

Individul este fostul concubin al surorii victimei şi a profitat de imposibilitatea copilei de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa pentru a o răpi şi a o forţa să întreţină raporturi sexuale de nenumărate ori.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dima, un băcăuan de 32 de ani, pentru viol şi lipsire de libertate. Judecătorul de cameră preliminară va stabili în perioada următoare legalitatea actelor de urmărire penală şi a rechizitoriului.

Individul locuieşte în comuna Izvorul Berheciului, judeţul Bacău, şi este fostul concubin al surorii victimei, o copilă de doar 13 ani, conform informaţiilor care ne-au fost transmise de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Bărbatul a răpit-o pe fată şi timp de 8 luni cât a ţinut-o sechestrată, a violat-o de nenumărate ori.

”În perioada noiembrie 2016-iunie 2017, bărbatul, profitând de imposibilitatea unei minore, în vârstă de 13 ani, de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Pe 12 august, Judecătoria Brăila a respins cererea Parchetului de arestare preventivă a bărbatului, plasându-l sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Procurorii au contestat decizia, iar în cursul zilei de marţi, 18 august, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza mandatului emis de către Tribunalul Brăila, şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Secretele sordide pe care le ascund interlopii din Brăila care au răpit de pe stradă şi au violat o fată de 10 ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările