Răpire la Corabia. Patru bărbaţi au urcat o femeie într-o maşină şi s-au făcut nevăzuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe echipaje de poliţie au început să caute maşina indicată, făptaşii fiind găsiţi în câteva zeci de minute FOTO: arhiva
Mai multe echipaje de poliţie au început să caute maşina indicată, făptaşii fiind găsiţi în câteva zeci de minute FOTO: arhiva

Doi bărbaţi au fost reţinuţi şi alţi doi sunt cercetaţi pentru că i-au ajutat pe cei doi să răpească o femeie dintr-o locuinţă din Corabia.

Răpirea a avut loc ieri, 1 septembrie 2020, un bărbat de 56 ani reclamând că concubina lui a fost urcată într-o maşină albă. Bărbatul le-a indicat poliţiştilor patru bărbaţi, făptaşii fiind reţinuţi în scurtă vreme de la darea lor în urmărire, în sprijinul poliţiştilor din Corabia sărind şi cei din Caracal. La mijloc ar fi o adevărată telenovelă, femeia răpită, în vârstă de 55 ani, fiind în fapt fosta concubină a bărbatului de 50 ani, care a ales să o „recupereze“ cu forţa. În ajutorul său a sărit şi fiul acestuia, alături de alţi doi bărbaţi.

„La data de 1 septembrie 2020, un bărbat, de 56 de ani, din oraşul Corabia, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţă şi au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinţei acesteia, plecând într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Corabia au acţionat cu celeritate şi cu sprijinul poliţiştilor caracaleni au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv,  în care au fost identificaţi 4 bărbaţi, precum şi concubina apelantului.

Astăzi, 2 septembrie a.c, în urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză,  poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Corabia au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi, de 31 şi respectiv, 50 de ani, ambii din municipiul Caracal, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violare de domiciliu.

În cursul zilei de mâine,  aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de lângă Judecătoria Corabia cu propunere de arestare preventivă“, a transmis IPJ Olt. Cei doi bărbaţi reţinuţi sunt fostul concubin al femeii şi fiul acestuia.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite