Botoşani: Mii de oameni sunt aşteptaţi mâine la vot

Botoşani: Mii de oameni sunt aşteptaţi mâine la vot

Botoşani: Mii de oameni sunt aşteptaţi mâine la vot

Peste 100 de pompieri,  700 de poliţişti şi 200 jandarmi vor asigura paza în secţiile de votare. Preşedintele Asociaţiei pro Democraţia, Vasile Chiru, estimează o prezenţă la vot de sub 40%


Peste 368.000 de botoşăneni sunt aşteptaţi mâine la urne, pentru a-şi alege reprezentanţii în Parlamentul European.  În tot judeţul Botoşani au fost amenajate 420 de secţii de votare. Faţă de alegerile anterioare, au apărut noi secţii de votare, cate una în Mihălăşeni, Darabani, Botoşani, Corni şi Leorda. 

„ În municipiul Botoşani sunt 86 de secţii de votare. La unităţile spitaliceşti au fost arondate secţii de votare, directorii au fost informaţi cu privire la preşedinţii de secţii.”, a precizat Mihai Condurache, preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ).  Pentru cetăţenii care doresc să voteze dar nu se pot deplasa vor fi puse la dispoziţie şi urne mobile.  Secţiile de votare vor fi deschise între orele 7.00 şi 21.00. Bugetul aprobat pentru aceste alegeri este 1.360.000 de lei.

 Mai multe amănunte în Adevărul de Seară

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: