Primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus în Bistriţa-Năsăud. Bărbatul s-a întors recent din Italia

Primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus în Bistriţa-Năsăud. Bărbatul s-a întors recent din Italia

Arhiva Adevărul

Judeţul Bistriţa-Năsăud înregistrează primul caz de îmbolnăvire cu COVID-19. Pacientul a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Bărbatul infectat cu coronavirus este din oraşul Năsăud. El s-a întors pe 9 martie din Italia. Autorităţile spun că acesta s-a plasat în autoizolare imediat ce a ajuns în românia.

Prefectura Judeţului Bistriţa-Năsăud anunţă că s-a confirmat primul caz de coronavirus la nivelul judeţului.

„Un bărbat de 32 ani, care se afla în izolare domiciliu după ce s-a întors din Italia, a făcut duminică noaptea un apel la 112. Acesta, a fost transportat cu izoleta la spital, iar rezultatul probelor a confirmat prezenţa Coronavirusului”, spune Prefectura.

Bărbatul a fost astă-noapte tranportat de echipajul CBRN la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

Alte opt teste CoVid-19 de la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud au rezultatul negativ.

În Bistriţa-Năsăud, 95 de persoane se află în carantină.

„Situaţia actualizată a numărului persoanelor în izolare va fi comunicată ulterior (în dinamică, încă se preiau date de la persoanele nou-venite din zone galbene)”, mai spun reprezentanţii Prefecturii.

La nivel naţional, sunt 168 de cazuri confirmate de Coronavirus.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: