Firma unui fost candidat la Primăria Bistriţa, dată în judecată de un gigant fast-food

Firma unui fost candidat la Primăria Bistriţa, dată în judecată de un gigant fast-food

Lucian Ungur a fost dat în judecată la începutul acestui an pentru furt intelectual FOTO: Bianca Sara

Lucian Ungur, un fost candidat la Primăria Bistriţa, este dat în judecată de unul dintre giganţii fast-food. Kentucky Fried Chicken (KFC) îl acuză pe bistriţean că a furat atât logo-ul, cât şi sloganul utilizat de americani. Dosarul a fost înregistrat în data de 22 ianuarie, la Tribunalul Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 22 ianuarie Kentucky Fried Chicken International Holding a acţionat în instanţă firma bistriţeană Casa de Vis Imobiliare SRL, deţinută de fostul candidat la Primăria Bistriţa Lucian Adrian Ungur. Mai exact, cei de la KFC îl acuză  pe bistriţean de furtul logo-ului şi al sloganului, care seamănă izbitor cu originalul.

Bistriţeanul a început demersurile pentru a-şi înregistra brandul încă de anul trecut. Varianta bistriţeană se numeşte RFC, abrevierea de la „romanian frost chicken”, iar logo-ul seamănă izbitor cu cel de la KFC, înfăţişându-l pe bătrânelul simpatic puţin mai tânăr.

Sloganul este acelaşi, singura diferenţă fiind limba, Lucian Adrian Ungur optând pentru germană „sehr guut!”. Culorile coincid şi ele. Fastfood-ul a fost deja deschis şi funcţionează din toamna anului trecut.

Lucian Adrian Ungur a devenit cunoscut în presa centrală după ce a a fost implicat în toiul alegerilor parlamentare trecute într-un scandal. Acesta l-a denunţat la DNA pe Octavian Seciu, liderul de atunci al PP-DD Bistriţa-Năsăud, pe motiv că i-ar fi cerut mită pentru a-şi putea depune candidatura.

De asemenea, Lucian Adrian Ungur a candidat pe listele PP-DD la Primăria Bistriţa. A ajuns consilier local, însă partidul i-a retras sprijinul politic, iar Ungur s-a trezit şi fără acest fotoliu. Din 2014, Lucian Adrian Ungur este membru al Mişcării Populare.

Vă mai recomandăm:

Fost candidat PP-DD la locale şi parlamentare, executat silit de Penitenciarul Bistriţa


Fostul candidat la fotoliul de primar al Bistriţei, Lucian Adrian Ungur ratează pentru a treia oară intrarea în avocatură

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările