Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: „O să le dea alegătorii un răspuns foarte convingător“

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: „O să le dea alegătorii un răspuns foarte convingător“

Klaus Iohannis în Sala Sporturilor din Baia Mare. FOTO: Arhivă personală

Prezent vineri, 15 noiembrie, în oraşul Baia Mare, preşedintele României, Klaus Iohannis, a reacţionat şi la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat vineri, 15 noiembrie, în municipiul Baia Mare, unde a susţinut un miting electoral. Înainte de întâlnirea cu electoratul, preşedintele României a purtat discuţii cu primarii PNL din Maramureş, dar şi cu cei care fac parte din organizaţia judeţeană. Întrebat de către reprezentanţii mass-media despre fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa, Klaus Iohannis a spus că social-democraţii vor primii „răspunsul de la alegători”.
 
„Nu am de gând să răspund la atacurile PSD-ului dar pot să vă spun ce am spus şi la o întâlnire cu primarii PNL. Încet dar sigur se vede faţa foarte urâtă a PSD-ului. Împroaşcă venin, minciuni, fake news. Ăsta e PSD-ul şi aşa ştiu ei să îşi facă campanie. Cred că în acest fel îşi fac singuri un deserviciu. Nu este nevoie să le dăm un răspuns. O să le dea alegătorii un răspuns foarte convingător”, a declarat Klaus Iohannis, preşedintele României şi candidatul PNL la alegerile prezidenţiale. 
 
În urmă cu câteva zile, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii, Klaus Iohannis a declarat că cea mai mare realizare în mandatul prezidenţial a fost înlăturarea PSD-ului de la guvernare. Vineri, la Baia Mare, candidatul PNL la alegerile prezidenţiale a mai făcut două precizări în acest sens. 
 
„Una de la începutul mandatului, când am convins toate partidele parlamentare să semnăm acel pact pentru 2% pentru Apărare care ne-a adus realmente într-o poziţie privilegiată şi foarte respectată în NATO şi spre sfârşitul mandatului, acel Summit de la Sibiu unde am adunat toţi liderii importanţi din Europa şi le-am arătat faţa frumoasă a României”, a arătat Klaus Iohannis, preşedintele României. 
 
Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale a mai punctat încă o dată faptul că nu se va prezenta la o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă pentru că „PSD-ul nu merită să fie legitimat deoarece că a guvernat împotriva României”.
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: