VIDEO Odă dedicată primarului din Teiuş pentru construcţia unui pod: ”Domn’ primar, îţi mulţumim, sănătate îţi dorim”

VIDEO Odă dedicată primarului din Teiuş pentru construcţia unui pod: ”Domn’ primar, îţi mulţumim, sănătate îţi dorim”

Primarul Mirel Hălălai a primit o veritabilă odă pentru realizarea investiţiei

Primarul oraşului Teiuş din Alba, Mirel Hălălai (PSD), a primit o veritabilă odă în cadrul evenimentului de inaugurare a unui pod peste râul Mureş, investiţie de peste 2 milioane de lei care face legătura cu două sate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programul pregătit pentru marele eveniment a cuprins şi recitarea, de către o elevă, a unei poezii închinate primarului oraşuluim drept mulţumire pentru investiţia realiată în mandatul acestuia. Edilul este lăudat pentru construcţia podului şi este caracterizat drept „tânăr, învăţat si cinstit”.
 
La eveniment au participat doar reprezentanţi ai PSD, primarul Mirel Hălălai, deputatul Ioan Dîrzu şi prefectul Dănuţ Hălălai, fratele edilului din Teiuş. Nu mai puţin decât şapte preoţi au ţinut o slujbă de sfinţire a construcţiei. 
 
Drumul comunal DC 19 care face legătura între oraşul Teiuş şi localitatea Căpud se intersectează cu albia râului Mureş, continuitatea acestuia nefiind asigurată până la construirea podului, trecerea râului Mureş înspre satul Căpud făcându-se prin intermediul unui bac, care facilita transportul de pe un mal pe altul a unui număr redus de vehicule uşoare, precum şi a localnicilor.
 
 
În cadrul programului artistic, una dintre eleve a recitat in fata audienţei o poezie de lauda la adresa primarului: 
Străbunii noştri din Căpud
Treceau podul de la Teiuş
C-aşa a fost lumea lăsată
Mai redusă câte-o dată
Şi-au trecut primari mai mulţi
Pod peste Mureş n-au făcut
Promisiuni toţi au avut
Nimeni nu a venit
Ca să facă ce-au promis
Şi-a venit ziua cea mare,
C-un primar ca Hălălaie
Un copil de ceferist
Tânăr, învăţat, cinstit
Proiectul pod când l-a găsit
La Bucureşti l-a şi trimis
Podul s-a construit
Şi satul a înflorit.
O şcoală modernizată,
Apă în Căpud băgată.
Domn’ primar îţi mulţumim!
Sănătate îţi dorim!
Belşug şi fericire,
Să ai parte de iubire!.
 
 
Înainte de acest moment, unul dintre preoţii prezenţi la slujba de inaugurare a ţinut şi el un discurs laudativ la adresa edililor: „Iubiţi credincioşi şi credincioase, mulţumim autorităţilor locale şi judeţene, Guvernului României – cel ce a aprobat suma de bani pentru această minunată lucrare. Dar să dăm Cezarului ce este al Cezarului şi să mulţumim întâi de toate domnului Primar care împreună cu echipa sa de consilieri a rânduit ca astăzi să vin aici în această zi pentru a binecuvânta şi sfinţi acest pod”.
 
 
Evenimentul a început cu prezentatoarea spunând că „Rolul determinant în realizarea acestei lucrări este indiscutabil al Guvernului României care prin PNDL a alocat banii necesari.”
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: