USR Alba şi-a stabilit candidaţii la Consiliul Judeţean. Urmează negocierile cu partidul lui Dacian Cioloş

USR Alba şi-a stabilit candidaţii la Consiliul Judeţean. Urmează negocierile cu partidul lui Dacian Cioloş

Primii trei candidaţi USR la Consiliul Judeţean

USR Alba şi-a desemnat candidaţii pentru Consiliul Judeţean. Urmează negocieri cu PLUS Alba pentru stabilirea listei finale cu care alianţa dintre cele două partide se va prezenta la alegeri.

Ştiri pe aceeaşi temă

USR Alba anunţă prin intermediul unui comunicat de presă faptul că ”propune un program coerent de măsuri pentru dezvoltarea judeţului Alba, transparentizarea activităţii Consiliului Judeţean şi implicarea cetăţeanului în luarea deciziilor, dar şi o listă de oameni capabili să pună în aplicare toate aceste măsuri”. Candidaţii au fost desemnaţi prin vot de membrii Conferinţei Judeţene a USR Alba, poziţia acestora pe listă fiind stabilită în ordinea numărului de voturi. 
 
Preşedintele USR Alba, Beniamin Todosiu, a fost reconfirmat de colegii săi candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Alba, urmând să deschidă şi lista de candidaţi a formaţiunii politice. ”Am decis să candidez la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba ştiind că voi lupta cu cel mai puternic lider al PNL Alba şi cu cea mai puternică filială a PNL din România. Nu am emoţii pentru că ştiu că 2020 este anul în care cetăţenii vor vota proiecte serioase şi oameni noi, oameni care vin din rândurile lor”, a spus Beniamin Todosiu, preşedintele USR Alba. 
 
Echipa USR pentru Consiliul Judeţean Alba (primii 11 candidaţi): 
1. Beniamin Todosiu - antreprenor - Alba Iulia 
2. Nemeş Claudiu - inginer - Cugir
3. Marius Rof - Antreprenor - Almaşu Mare
4. Adrian Simion - profesor - Alba Iulia
5. Viorel Raşcovici - jurist – Cergău (Zona Blaj) 
6. Nicolae Dărămuş - inginer agronom - Baia de Arieş 
7. Anca Constanta - profesor - Abrud 
8. Mihai Gazi - antreprenor - Bucerdea Grânoasă (Zona Blaj)
9. Roxana Maria Roman – jurist/ antreprenor - Sebeş 
10. Emil Cetean – profesor economie - Cugir
11. Andreea David - expert contabil/ antreprenor - Sebeş 
 
USR Alba a prezentat, duminică, şi programul de măsuri pentru Consiliul Judeţean conturat în mai multe capitole de la dezvoltarea economică şi până la modernizarea şi transparentizarea activităţii instituţiei judeţene. La conferinţă a fost prezent şi candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia, Gabriel Plesa, care le-a vorbit colegilor săi despre „Manifestul pentru Alba Iulia” şi măsurile pe care echipa USR le propune pentru dezvoltarea municipiului. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările