Ce lipsea din modă: pantofi crocs cu toc

Ce lipsea din modă: pantofi crocs cu toc

Crocs a lansat varianta cu toc. FOTO fastcompany.com

Cunoscuţi pentru funcţionalitate şi confort, celebrii crocs erau văzuţi până acum la angajaţii din spitale şi restaurante. După ce producătorul a decis să propună varianta cu toc, rafturile magazinelor au fost golite neaşteptat de repede de iubitorii articolelor de modă inedite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aţi descoperit utilii crocşi şi parcă nu vă vine să-i lăsaţi din picioare nici când mergeţi la birou sau la o întâlnire, dar normele sociale vă împiedică?

Ei bine, producătorul a găsit o soluţie. Crocs, probabil cel mai controversat brand de pantofi din lume, a lansat o versiunea cu toc înalt a celebrilor antofi. Noile modele au zburat pe rafturi, în ciuda preţurilor ce încep de la 55 de dolari, scrie fastcompany.com.

Crocs s-a lansat iniţial ca o marcă axată pe funcţionalitate şi confort, fondatorii brandului dorind să creeze pantofi utili celor care practică sporturi în aer liber, însă aceştia au devenit repede preferaţii angajaţilor din spitale şi restaurante care petrec ore în şir în picioare.

După succesul înregistrat, producătorul a decis să lanseze un model dedicat utilizatorilor ce-şi doresc să poarte acest tip de încălţăminte şi în exteriorul casei. Se pare că ideea lor a fost extrem de bine primită, din moment de rafturile au fost golite de îndată ce au fost lansaţi.

 

citeste totul despre: