De ce „băieţii răi” sunt, de fapt, buni pentru o femeie

De ce „băieţii răi” sunt, de fapt, buni pentru o femeie

„Băieţii răi” sunt foarte atenţi la modul în care arată/FOTO hd2wallpapers.com

Multe femei sunt atrase de bărbaţii care fac parte din categoria „băieţilor răi”, dar nu numai pentru că aceştia au un şarm aparte. Există mai multe avantaje pentru o femeie atunci când are o relaţie cu un băiat rău, scrie Huffington Post.

1. În primul rând, „băieţii răi” sunt macho şi au încredere în farmecul lor personal. Prin urmare, ei sunt puternici şi prin comportamentul lor arată asta. Psihologii spun că acest tip de bărbaţi le va inspira şi partenerelor mai multă încredere în calităţile lor, mai exact în feminitatea lor.

2. În dormitor, unui „băiat rău” îi place să primească, dar şi să ofere foarte mult. Un asemenea bărbat va avea grijă ca fiecare partidă erotică să fie unică, memorabilă, ştie instinctiv ce are de făcut şi nu dezamăgeşte niciodată. Pentru o femeie, relaţia cu acest tip de bărbat aduce de fiecare dată ceva nou.

3. Ştie să le facă pe femei să se simtă în centrul atenţiei. Un „băiat rău” este de obicei sincer, spune exact ce simte şi ce crede şi ştie să comunice foarte bine cu partenera lui. Desigur, el nu va fi fidel iubitei sale şi se va întâlni probabil şi cu alte femei, dar nu va ascunde niciodată asta. Iar atunci când va fi alături de o femeie, va avea grijă ca ea să se simtă cea mai importantă.

4. Ştie care este momentul potrivit pentru o partidă de amor, simte dispoziţia partenerei fără să aibă nevoie de semne clare. De cele mai multe ori, îşi va lua iubita prin surprindere şi vor urma momente intime electrizante în cele mai neobişnuite locuri (în lift, în parcare sau în spatele unei clădiri).

5. Nu le stresează pe femei cu problemele lui şi ştie să le respecte libertatea. Aceste detalii contează, pentru că femeilor nu le plac bărbaţii care se plâng mult, care dau impresia că au nevoie de o relaţie, nu că îşi doresc una. De multe ori, o relaţie la distanţă merge mult mai bine, pentru că fiecare partener are şi perioadele lui de libertate. Un „băiat rău” nu va insista niciodată să se mute în casa partenerei sale.

6. Chiar dacă uneori se comportă ca un ticălos, „băiatul rău” ţine la partenera lui, îi pasă de ea, este atent şi dă dovadă de compasiune. Prin urmare, nu este deloc un egoist fără inimă.

7. Atracţia între parteneri nu apare numai pe plan sexual, trebuie să existe şi o legătură la nivel intelectual. De cele mai multe ori, aceasta apare atunci când cei doi au un simţ al umorului comun. Concret, o femeie care are un simţ al umorului mai puternic va trebui să găaseasc un partener la fel de amuzant, pentru că altfel nu se vor înţelege. „Băieţii răi” fac parte din categoria celor simpatici, haioşi, care ştiu să facă o femeie să râdă.

8. „Băieţilor răi” le place foarte mult aventura şi nu ezită să îşi invite partenera să îi însoţească în cele mai nebuneşti locuri. Împreună, cei doi vor explora locuri mai puţin umblate şi este posibil să aibă parte de mai multe aventuri din seria celor care au loc „o dată în viaţă”.

9. Aceşti bărbaţi sunt foarte atenţi la cum arată, fac mult sport, au o dietă echilibrată şi se străduiesc să fie cât mai atrăgători. Lesne de înţeles că femeile le caută mereu compania.

10. Nu în ultimul rând, un „băiat rău” este foarte pasional, fiind partenerul ideal pentru o femeie care este la fel de vulcanică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările