Ciocănele de pui la cuptor cu ierburi şi usturoi. Cea mai aromată reţetă cu carne de pui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciocănelele de pui la cuptor cu ierburi şi usturoi sunt un plus delicios şi sănătos la cina. Le poţi prepara cu sau fără pieliţă pe ele, dar vor deveni mai crocant dacă o laşi. Lasă-ţi imaginaţia să se joace, combinând cu usturoiul diverse ierburi proaspete sau uscate. Cu cât mai multe, cu atât mai bine! Cel puţin în acest caz.

Ciocănele de pui la cuptor cu ierburi şi usturoi – Ingrediente

10 ciocănele de pui
3 linguri ulei de măsline
1 linguriţă pudră de usturoi
1 linguriţă oregano uscat
1 linguriţă busuioc uscat
1 linguriţă salvie uscată
½ linguriţă pudră ceapă
½ linguriţă piper
½ linguriţă sare

Află cum se prepară pe clickpoftabuna.ro!

Ciocănele de pui la cuptor cu usturoi

Ciocănele de pui marinate în sos de portocale

Ciocănele de pui a la Dijon

Ciocănele de pui cu cartofi

Ciocănele de pui pane

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite