Budincă de ciuperci cu caşcval

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vrei ceva bun şi rapid, dacă se poate şi la cuptor, să nu pice prea greu şi să se poată mânca cald, iată o reţetă senzaţională de budincă cu cipuerci şi caşcaval. Se face cât ai zice peşte şi este foarte gustoasă. Este vremea verdeţurilor proaspete, aşa că trebuie să profiţi de ceapa verde, de verdeţurile aromate pline de vitamine.

Ciupercile sunt întotdeauna o variantă excelentă de a adăuga în mâncare, mai ales dacă este la cuptor. Este o budincă foarte bună, ce merge servită cu smântână proaspătă deasupra sau pătrunjel verde tocat mărunt, dacă eşti fan. Poţi pune şi parmezan ras, iese şi mai savuroasă. Oricum ar fi, este un preparat rapid ce merită făcut când nu prea ai timp şi vrei să surprinzi cu ceva bun de tot.

Ce trebuie să ai pentru reţeta de budincă de ciuperci şi caşcaval?

– jumătate de kg de ciuperci

– 100 de grame de caşcaval

– 200 de ml de smântână

– 50 de grame de făină

– 100 de grame de unt

– 50 de grame de ceapă (se poate pune şi ceapă verde)

– 2 linguri de mărar proaspăt tocat

– 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat

– 150 de grame de franzelă

– 300 de ml de lapte

– 4 ouă mai mari

– sare şi piper

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite